Megszabadulás és megbocsátás - Vona Kitti

Megszabadulás és megbocsátás

7 000 Ft

75 készleten

Kategória:

Leírás

Ez a csomag tartalmaz egy megbocsátás és megszabadulás előadást és meditációt, melyben a legfőbb megszabadító témakörökkel foglalkozunk:

 1. megbocsátás önmagunknak,
 2. megbocsátás másoknak
 3. és a vágyaktól való kötelékek és szenvedéstől való megszabadulás.

Ennek a 3 elemnek a feldolgozása és elengedése szükséges, hogy teljes szabadságot valósítsunk meg az életünkben.

A meditáció előtt mindenképp érdemes a Chakra Dhyana nevű gyakorlatot is megcsinálni, hogy nyugodt elmével és megemelkedett energiaszinttel tudjuk végig csinálni a meditációt a nagyobb eredményesség érdekében. Ehhez 3 anyagot tartalmaz az anyag. Van egy anyag, ahol instrukciókkal és magyarázattal végig kísérem a gyakorlatot és későbbre, amikor már megy magyarázat nélkül tartalmaz a csomag egy kommentek nélküli hangfelvételt is valamint szöveges leírást a gyakorlathoz.

A következő bónusz egy korábban már megosztott, de lehet még valakinek új energetizáló és teremtő Gyakorlat a mindennapokra.

ÉS A FŐ ÉS ÚJ EXTRA ÉS BÓNUSZ:

Egy kidolgozott ÖNFELSZABADÍTÁS GYAKORLAT, mely végig visz egy saját oldási folyamaton egy feladatlap segítségével és hozzá van egy azután megcsinálandó könnyed légzőgyakorlattal egybekötött vizuális meditáció. Ez egy bármikor praktikusan, bármely problémára és megoldására elővehető gyakorlat.

A csomag a következő anyagokat tartalmazza:

 1. Megszabadulás és megbocsátás előadás (mp3, 52:33)
 2. Chakra Dhyana gyakorlat magyarázattal (mp3, 40:46)
 3. Megbocsátás és megszabadulás meditáció (mp3, 41:46)
 4. Bónusz 1. Chakra Dhyana leírás (.docx 2 oldal)
 5. Bónusz 1. Chakra Dhyana – magyarázat nélkül (mp3, 45:35)
 6. Bónusz 2. Gyakorlat a mindennapokra (mp3, 19:19)
  Ez a gyakorlat benne volt a 2019. július 6-ai csomagban is már.
 7. BÓNUSZ 3. Önfelszabadítás munkalap (.docx, 2 oldal)
 8. BÓNUSZ 3. Önfelszabadítás gyakorlat (mp3, 17:27)

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak. A Chakra Dhyanát érdemes hetente megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen. A Megbocsátás és megszabadulás, illetve az Önfelszabadítás gyakorlat meditációt is lehet alkalomszerűen, vagy rendszeresen hallgatni. Rendszeres hallgatás esetén minden meghallgatás esetén újabb és újabb a témával kapcsolatos blokkok engedődnek el.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.
Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van „valaki” bennünk, aki „veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).
Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.