Belső erő - Vona Kitti

Belső erő

5 000 Ft

39 készleten

Kategória:

Leírás

Valahol az életutunk során elveszítjük azt a végtelen hitet önmagunkban, amivel gyermekként még rendelkezdünk. Elveszítjük az erőt, a bizalmat és ezáltal sokkal kevésbé tudjuk megvalósítani az álmainkat és a vágyainkat vagy tudunk kiállni magunkért.

Ez a meditációs csomag az előadással együtt segít, hogy újra visszatalálj ehhez a forráshoz. A saját belső forrásodhoz, a végtelen energiádhoz és erőhöz, amivel bármit képes lehetsz elérni.

Az előadásban mesélek arról, hogyan tudod megerősítani a saját belső erőd és mik lehettek az akadályok, amik miatt elveszetette az ember ezt a belső erőt.

A meditáció előtt megcsinálhatod a chakra dhyana nevű energetikai mantra gyakorlatot, ami segít felkészülni a vezetett meditációra, hogy igazán relaxáltan tudd beleengedni magad az elme fecsegése nélkül.

Majd a meditáció segít feltárni az erődtől eltávolító élethelyzeteket, átvett mintákat és segít visszakerülni ismét az erős állapotodba.

A csomag 2. része: BELSŐ ERŐ

1. Belső erő – Előadás (mp3, 66:55)
2. Chakra Dhyana gyakorlat magyarázattal (mp3, 40:46)
3. Belső erő – Meditáció (mp3, 34:33)

BÓNUSZ:

4. Chakra dhyana gyakrolat leírása (.docx 2 oldal)
5. Chakra Dhyana – magyarázat nélkül (mp3, 45:35)

A meditáció előtt megcsinálhatod a Chakra Dhyana nevű gyakorlatot, mely segít felkészülni energetikailag a meditációra és elcsendesíteni az elméd.

A hanganyagokra vonatkozó jogi szabályozások:
– a hanganyagok 3. félnek nem küldhetőek tovább,
– nyilvános sugárzásuk nem megengedett,
– saját programokon való felhasználásuk jogszabályt sért,
– nem oszthatóak meg nyilvánosan az interneten.
A megrendeléssel (átutalás és letöltés) a fenti jogszabályok automatikusan elfogadásra kerülnek, és bármely pont sértése jogi következményekkel jár.

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak. Az Ananda mandalát vagy a Chakra Dhyanát érdemes hetente megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen. A meditációkat pedig, amikor időszerűnek érzed.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.

Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van “valaki” bennünk, aki “veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).

Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.