Önértékelés és önszeretet - Vona Kitti

Önértékelés és önszeretet

5 000 Ft

60 készleten

Kategória:

Leírás

Az hogy el tudd fogadni magad olyannak, amilyen vagy és ne csak el tudd fogadni magad hanem értékeld is és szeresd is önmagad a legfontosabb dolog és minden alapvető mozgatórugója.

Hiszen, ha nem szereted önmagad állandóan olyan tapasztalások érnek az életben, mellyel azt igazolod, hogy nem vagy elég szerethető. Ha nem értékeled önmagad akkor olyan munkáltatód, párkapcsolatod, stb. lesz, melyben nem értékelnek kellőképp.

Így hát ez a meditáció arra szolgál, hogy gyógyítsd az önmagadba vetett hited, az önértékelésed, az önszereteted és a kapcsolatot önmagaddal.

A meditáció elején találkozhatsz önmagaddal. Megvizsgálhatod a saját magadhoz való viszonyulásodat belső őszinteséggel. Kikérheted önmagad tanácsát nagyon sok kérdésben. Felfedezheted a valódi értékeidet.

Ezután áttekintheted, hogy mikor és hogyan sérült az önszereteted és az önértékelésed. Ezeket a mélységesen fájdalmas élményeket pedig feloldhatod, elengedheted, felismerheted a hiábavalóságukat és hogy semmiféle realitás nincs bennük.

Ezután találkozhatsz a te Isteni jelenléteddel, ahol az ő szemeivel láthatod önmagad. Csodálatos abban a formában látni önmagát az embernek, amikor nincsenek elvárások, nincsenek korlátok, nincsen semmi csak a tökéletes és feltétel nélküli elfogadás és szeretet.

Sokszor szoktam mondani azoknak, akik meditációra jönnek hozzám, hogy bárcsak láthatnátok magatokat a szemeimen keresztül, mert akkor felfedezhetnétek, hogy mennyire gyönyörűek vagytok. És tényleg. Amikor az emberben megszűnik az ítélkezés, címkézés és az összehasonlítás gyönyörűnek, egyedinek lát mindenkit.

Így tekinthetsz te is magadra ítélkezés, összehasonlítás és címkézés nélkül, a múlt fájdalmas szemüvegeit levéve.

Minden meditáció nagyon gyakorlatias! Mentes minden féle felesleges díszítő elemektől és mentesek minden valóságtól elrugaszkodó elemtől.

MP3 verzióban 2 hanganyag van:

  1. Vizualizációs csakraharmonizálás (hossza: 34:55)
  2. Önértékelés, Önszeretet meditáció (hossza: 44:51)

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak.
A vizualizációs csakraharmonizálást érdemes hetente 2x megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen.
A Önértékelés és önszeretet meditációt is lehet alkalomszerűen, vagy rendszeresen hallgatni. Rendszeres hallgatás esetén minden meghallgatás esetén újabb és újabb önértékeléssel és önszeretettel kapcsolatos blokkok engedődnek el.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.
Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van “valaki” bennünk, aki “veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).
Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.