Szakrális csakra - Vona Kitti

Szakrális csakra

5 000 Ft

56 készleten

Kategória:

Leírás

Véleményem szerint a szakrális csakrához tartozó legfontosabb életterület, melyen dolgozni érdemes a szülői minták. Egészen csecsemőkorunktól kezdve az ő mintáikat láttuk, az ő viselkedésüket másoltuk így vésődtek belénk azok a minták, melyeket mi is ugyanúgy csinálunk. Ebben a meditációban áttekintésre kerülnek és elengedésre azok a negatív családi minták, melyeket cipelünk magunkkal, és amelyek akadályoznak minket a kapcsolati- és anyagi bőségben.

Mintáink közül kiemelkedőek a párkapcsolati minták. Azok a párkapcsolati minták, melyeket szüleinktől láttunk.

A minták és kifejezetten a párkapcsolati minták felnőtt korra gyakorolt hatásai is áttekintésre kerülnek a meditáció során és a megtekintésük és felismerésük után pedig elengedésre.

Természeti képpel folytatódik itt is a meditáció, hiszen lehetőség van az öröm és bőség tavában megmártózni és feltöltődni a boldogság és bőség tudatosságának rezgésével.

Ezután lehetőség van a lelki társsal való találkozásra is, akitől tanácsot kérhetsz a kapcsolatotok javítása vagy a lelki társ megtalálása érdekében.

Minden meditáció nagyon gyakorlatias! Mentes minden féle felesleges díszítő elemektől és mentesek minden valóságtól elrugaszkodó elemtől.

MP3 verzióban 2 hanganyag van:

  1. Vizualizációs csakraharmonizálás (hossza: 34:55)
  2. Szakráliscsakra meditáció (hossza: 44:51)

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak.
A vizualizációs csakraharmonizálást érdemes hetente 2x megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen.
A szakrális csakra meditációt is lehet alkalomszerűen, vagy rendszeresen hallgatni. Rendszeres hallgatás esetén minden meghallgatás esetén újabb és újabb szakrális csakrával kapcsolatos blokkok engedődnek el.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.
Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van “valaki” bennünk, aki “veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).
Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.