Életöröm - Vona Kitti

Életöröm

7 000 Ft

58 készleten

Kategória:

Leírás

Ez a csomag arról szól, hogy hogyan hozzuk vissza az életörömöt az életünkben. Az életöröm ott van bennünk mélyen elrejtve és csak arra vár, hogy felszínre hozzuk. Az előadásban tippeket adok ahhoz, hogy hogyan lehet egyre örömtelibb életet élni az élet nehézségei és kihívásai ellenére is. Hogyan lehet derűsnek, optimistának lenni, de mégis két lábbal a Földön járni!

A vezetett meditáció előtt meg lehet csinálni az Ananda Mandala nevű légzőgyakorlatot, mely energetikailag segít felkészülni arra, hogy minél mélyebben el tudj merülni a meditációban.

A meditáció pedig segít feltárni, hogy miért is veszítetted el az örömteli önmagad és segít kapcsolódni újra a boldog és sugárzó önvalódhoz!

Az csomag 1. része: ANANDA – AZ ÉLETÖRÖM

1. Ananda, az öröm – Előadás (mp3, 38:53)
2. Ananda mandala magyarázattal (mp3, 30:30)
3. Ananda, az öröm – Meditáció (mp3, 34:23)

BÓNUSZ:

4. Ananda mandala gyakrolat leírása (pdf 1 oldal)
5. Ananda mandala gyakrolat magyarázat nélkül (mp3, 22:20)

A meditáció előtt megcsinálhatod a Chakra Dhyana vagy Ananda Mandala nevű gyakorlatot, mely segít felkészülni energetikailag a meditációra és elcsendesíteni az elméd.

(A meditációkat 2018-ban rögzítettem, élő felvétel az alkalomról. 1-2 apróbb zaj hallható benne, ami nem zavaró a meditáció során, de kérlek ennek a tudatában vedd meg ezt a csomagot, hogy ez nem stúdió felvétel. Tökéletes a hang természetesen benne ettől függetlenül)

A hanganyagokra vonatkozó jogi szabályozások:
– a hanganyagok 3. félnek nem küldhetőek tovább,
– nyilvános sugárzásuk nem megengedett,
– saját programokon való felhasználásuk jogszabályt sért,
– nem oszthatóak meg nyilvánosan az interneten.
A megrendeléssel (átutalás és letöltés) a fenti jogszabályok automatikusan elfogadásra kerülnek, és bármely pont sértése jogi következményekkel jár.

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak. Az Ananda mandalát vagy a Chakra Dhyanát érdemes hetente megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen. A meditációkat pedig, amikor időszerűnek érzed.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.

Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van „valaki” bennünk, aki „veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).

Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.