Az Út - A problémától a megoldásig - Vona Kitti

Az Út – A problémától a megoldásig

5 000 Ft

74 készleten

Kategória:

Leírás

Ebben a hanganyagban abban szeretnék segíteni, hogy tisztánlátásod legyen mindig a jelen élethelyzeteddel kapcsolatban az összezavaró gondolatok és érzések nélkül és, hogy megtaláld a számodra legkönnyebb utad a megoldásig.

Az előadásban beszélek arról, hogy miből is adódnak a problémáink és hogy engedhetjük el ezeket, hogyan találhatjuk meg a számunkra legmegfelelőbb megoldási útvonalakat. 7 praktikus trükköt és tippet osztok meg és néhány lista írásra is ösztönözlek benne majd! Biztosan sok megértést, Aha élményt és kulcsokat kapsz ettől az előadástól.

A meditáció végigvezet a problémádtól/élethelyzetedtől a megoldásig lépésről lépésre, hogy hogyan tárhatod fel a lehetőségeidet, és hogyan választhatod ki azt, ami a legcélravezetőbb lenne az adott élethelyzetben.

A megoldás megerősítő meditációt (csak 5 perc! minden nap) pedig érdemes a meditációt követő napokban minden nap addig csinálni amíg el nem jutsz a megoldásig és a problémád rendezésében.

Ez az anyag egy jolly joker anyag, amit bármikor, amikor úgy érzed, hogy ködösek a kilátások elővehetsz, hogy tisztán tudj előre haladni az életedben.

A csomag a következő anyagokat tartalmazza:

  1. AZ ÚT – A problémától a megoldásig – Előadás (mp3, 52:25)
  2. Chakra Dhyana gyakorlat magyarázattal (mp3, 40:46)
  3. Probléma megoldó meditáció (mp3, 34:55)
    +
  4. Bónusz 1. Chakra Dhyana leírás (.docx 2 oldal)
  5. Bónusz 1. Chakra Dhyana – magyarázat nélkül (mp3, 45:35)
  6. Bónusz 2. Megoldás megerősítő meditáció (mp3, 5:00)

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak. A Chakra Dhyanát érdemes hetente megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen. A probléma megoldó meditációt pedig, amikor időszerűnek érzed. Ha megcsináltad egy problémádra akkor azután ismételd naponta (ha szeretnéd) a megoldás megerősítő meditációt.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.
Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van “valaki” bennünk, aki “veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).
Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.