Kapcsolat az Istenivel - Vona Kitti

Kapcsolat az Istenivel

5 000 Ft

86 készleten

Kategória:

Leírás

A mellett, hogy az ember folyamatosan dolgozik önmagán. A múlt fájdalmas emlékeinek megbocsátásán, hogy egyszerűen jobb emberré váljon az ember, hogy megtalálja a belső békéjét és nyugalmát ugyanannyira fontos, hogy az ember folyamatosan építse és erősítse a kapcsolatát az Isteni jelenlétével. A saját Isteni jelenlétével abban a formában, ahogy leginkább tud kapcsolódni hozzá.

Az első hanganyag során kialakítjuk a saját Isteni jelenlétünket és feloldjuk azokat a gondolati sémákat, hiedelem rendszereket, csalódottság érzéseket, amik hozzá kapcsolódnak. Rengeteg olyan megélésünk van és téves koncepció, melyek nem a megfelelő Isten képet táplálják bennünk. Ez a meditáció egy olyan belső utazás, mely elvezet Istenhez. Segít megteremteni a kapcsolatot vele és segít, hogy tapasztalhatóvá váljon az ő jelenléte az ember életében.

A második hanganyag abban segít, hogy kapcsolatot tudjon teremteni az ember az Istenijével. Hogy úgy tudjon beszélgetni vele, mint bárki mással. A meditációk egy különleges módosult tudatállapotba viszik az embert, ahol az elme elcsendesedik és az anyagi világon túli létezés is egészen tapasztalhatóvá válik. Ezért jó ez a mindennapi meditáció, mert megadja azt a tudatállapotot, ahol a még szabad szemmel nem látható, nem érzékelhető Isteni jelenlét megelevenedik.

MP3 verzióban 2 hanganyag van:

  1. Kapcsolat az Istenivel (hossza: 44:51)
  2. Mindennapi beszélgetések az Isteniddel (hossza: 25:00)

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak.
A Kapcsolat az Istenivel hanganyag az Istenivel kapcsolatos blokkok oldására irányul így azt időközönként nagyobb időközöket, akár heteket is kihagyva érdemes hallgatni. De lehet rendszeresen, hetente/2 hetente/havonta/stb. ekkor mindig minden alkalommal újabb és újabb az Isteniddel való kapcsolat blokkjai oldódhatnak ki.
A mindennapi beszélgetések az Isteniddel hanganyag mindennapi használatra ajánlott, de persze lehet alkalomszerűen is hallgatni.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.
Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van “valaki” bennünk, aki “veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).
Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.