Torokcsakra - Vona Kitti

Torokcsakra

5 000 Ft

49 készleten

Kategória:

Leírás

A meditáció a belső vezetővel való találkozással kezdődik, ahol kérések formájában megfogalmazhatod, hogy mi az, amiben a segítségét kéred. Elsősorban kérjük az őszinte kommunikációt, a belső hallás erősödését és a kreativitást)

A következő állomás egy önismereti utazás, melyben a torokcsakrához tartozó életterületeket lehet érinteni és feltérni, hogy hogyan is működnek ezek a területek az ember életében. Ide tartozik a maximalizmus, az őszinteség, önmagad felvállalása és még sok egyéb terület.

Ezután az ember kiadhatja magából azokat az elfojtott érzelmeket és gondolatokat, melyeket mélyen őriz önmagában. Ha fáj az ember torka például érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen dolgokat nem juttatott kifejezésre az ember. Itt ebben a meditációban lehetőség van „könnyíteni” a torokcsakrában tárolt terheken.

Végül pedig az Isteni jelenléttel való találkozás következik, ahol a bizonyosságot, a hitet tapasztalhatja és teheti magáévá az ember. A kétségből elvezetődik az egységbe az ember az Isteni energia által.

Minden meditáció nagyon gyakorlatias! Mentes minden féle felesleges díszítő elemektől és mentesek minden valóságtól elrugaszkodó elemtől.

MP3 verzióban 2 hanganyag van:

  1. Vizualizációs csakraharmonizálás (hossza: 34:55)
  2. Torokcsakra meditáció (hossza: 44:51)

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak.
A vizualizációs csakraharmonizálást érdemes hetente 2x megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen.
A Torokcsakra meditációt is lehet alkalomszerűen, vagy rendszeresen hallgatni. Rendszeres hallgatás esetén minden meghallgatás esetén újabb és újabb torokcsakrával kapcsolatos blokkok engedődnek el.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.
Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van “valaki” bennünk, aki “veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).
Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.