Félelem oldás - Vona Kitti

Félelem oldás

7 000 Ft

34 készleten

Kategória:

Leírás

Biztos te is érzed, hogy életed legnagyobb akadályai a félelmeid. A félelmeink megbénítanak minket és egyszerűen képtelenek vagyunk egyszerűen csak túllépni rajtuk. Az is tudományosan bizonyított, hogy a félelmeink 93%-a teljesen felesleges félelem bennünk.

Ez a meditáció bármikor elővehető, amikor úgy érzed, hogy egy félelem elhatalmasodik rajtad. Bármikor újra és újra megismételheted akár ugyanazzal a félelemmel kapcsolatban is.

A legjobb, ha mindig azzal a félelemmel dolgozol, ami éppen feljön először a meditációban és nem próbálod az elméddel irányítani a folyamataidat.

A meditáció során felelevenítjük magunkban a félelmet és kapcsolatot alakítunk ki vele. Ezután megkeressük a múltbeli gyökerét, hiszen minden félelemhez kapcsolódik egy múltbéli negatív emlék. Ezt az emléket szépen elengedjük.

Ezután meghívjuk a meditációban a családtagjainkat, barátainkat, a belső vezetőnket, Isteni jelenlétünket és kapcsolódunk velük belőlük erőt merítve a félelmünk legyőzéséhez úgy, hogy egy szeretetteli és biztonságos energia mezőt alakítunk ki együtt, melyben elhalványul a félelem.

Végül pedig az Istenitől ajándékképpen egy gyönyörűséges fényes, fehér gömböt kapunk a szívünkbe, mely segít mindig abban, hogy bátrak, magabiztosak legyünk. Hogy legyen hitünk és bizonyosságunk és soha ne uralkodhasson el rajtunk felesleges félelem.

Minden meditáció nagyon gyakorlatias! Mentes minden féle felesleges díszítő elemektől és mentesek minden valóságtól elrugaszkodó elemtől.

MP3 verzióban 2 hanganyag van:

  1. Vizualizációs csakraharmonizálás (hossza: 34:55)
  2. Félelem oldás meditáció (hossza: 44:51)

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak.
A vizualizációs csakraharmonizálást érdemes hetente 2x megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen.
A félelem oldás meditációt is lehet alkalomszerűen, vagy rendszeresen hallgatni. Rendszeres hallgatás esetén minden meghallgatás esetén újabb és újabb félelmekkel kapcsolatos blokkok engedődnek el.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.
Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van „valaki” bennünk, aki „veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).
Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.