Gyermekkori blokkok oldása - Vona Kitti

Gyermekkori blokkok oldása

5 000 Ft

82 készleten

Kategória:

Leírás

Ez a meditációs csomag az előadással együtt segít, hogy fel tudd dolgozni a gyermekkori traumáid. El nem engedett fájdalmas emlékek oldásában segít és abban, hogy azokat az átvett mintákat el tudd engedni, amik meghatározzák később felnőttkorban az életünk összes területét. Az életünk alapjait az első 7 évünkben tesszük le. Azután csak ismételjük, mélyítjük és „színesíjük” az újabb hitrendszereinkkel ezeket. A gyerekkor feldolgozása a legfontosabb, hogy egy olyan életet alakíthass ki, amit valójában élni szeretnél… a te saját életed traumák és átvett minták nélkül!

Az előadásban mesélek a gyermekkorról, hogy hogyan éljük újra és újra a gyermekkorban átélt dolgokat felnőttként és mindazokról a témákról, amiről fentebb írtam. Az előadások mindig nagyon hasznosak, hogy felismeréseink, „aha” élményink és megértéseink legyenek és ezáltal is oldódjon ez a téma.

A meditáció előtt megcsinálhatod a chakra dhyana nevű energetikai mantra gyakorlatot, ami segít felkészülni a vezetett meditációra, hogy igazán relaxáltan tudd beleengedni magad az elme fecsegése nélkül.

Majd a meditáció segít, hogy elengedd és feldolgozd a gyermekkorod. Dolgozunk benne az elfelejtett fájdalmas emlékeken. Gyógyítjuk benne a múltad.

A csomagban 2 előadást és 2 meditációt osztanék meg. A hanganyagok 2 külön alkalommal lettek rögzítve. Vannak bennük megegyező részek és hasonló információk, de sok kiegészítés is így lehet majd még teljesebb a kép. A meditációk közül pedig biztosan neked is meglesz majd a kedvenced vagy így tudod majd váltogatni őket.

A letölthető csomag tartalma: GYERMEKKORI BLOKKOK OLDÁSA

1. Gyermekkori blokkok oldása előadás 1. (mp3, 46:45)
2. Chakra Dhyana gyakorlat magyarázattal (mp3, 40:46)
3. Gyeremekkori blokkok oldása meditáció 1. (mp3, 35:03)
BÓNUSZ:
4. Gyermekkori blokkok oldása előadás 2. (mp3,46:06)
5. Gyermekkori blokkok oldása meditáció 2. (mp3, 36:32)
6. Chakra dhyana gyakrolat leírása (.docx 2 oldal)
7. Chakra Dhyana – magyarázat nélkül (mp3, 45:35)

A meditáció előtt megcsinálhatod a Chakra Dhyana nevű gyakorlatot, mely segít felkészülni energetikailag a meditációra és elcsendesíteni az elméd.

A hanganyagokra vonatkozó jogi szabályozások:
– a hanganyagok 3. félnek nem küldhetőek tovább,
– nyilvános sugárzásuk nem megengedett,
– saját programokon való felhasználásuk jogszabályt sért,
– nem oszthatóak meg nyilvánosan az interneten.
A megrendeléssel (átutalás és letöltés) a fenti jogszabályok automatikusan elfogadásra kerülnek, és bármely pont sértése jogi következményekkel jár.

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak. Az Ananda mandalát vagy a Chakra Dhyanát érdemes hetente megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen. A meditációkat pedig, amikor időszerűnek érzed.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.

Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van “valaki” bennünk, aki “veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).

Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.