Anyával való kapcsolat oldása - Vona Kitti

Anyával való kapcsolat oldása

5 000 Ft

84 készleten

Kategória:

Leírás

Ez a meditációs csomag az előadással együtt segít, hogy fel tudd dolgozni az édesanyáddal való kapcsolatodat. Az édesanyánkkal való meg nem oldott kapcsolat az élet számos területére lehet akadályokat hozó hatással. Az édesanyánk és az édesapánk az életünk alappillére, akiktől nem csak genetikailag hozunk dolgokat, de számos minőség és átvitten életterületekkel való kapcsolódások minőségei múlnak rajtuk (egészség, nőiség, párkapcsolat, bőség, stb.).

Az előadásban mesélek arról, hogy mivel járhat és mit okozhat az ember életében, ha nem rendezi az édesanyjával a kapcsolatát. Hogy hány életterületünkre hat a vele való kapcsolat. Amellett, hogy a rendezés egyik legjobb módja a vezetett meditációk sok hasznos információ hangzik el az előadásban, hogy milyen folyamatokkal lehet tehermentesíteni ezt a kapcsolatot és elvinni legalább a semlegesség, megbocsátás vagy akár a teljes szeretet és hála állapotába.

A meditáció előtt megcsinálhatod a chakra dhyana nevű energetikai mantra gyakorlatot, ami segít felkészülni a vezetett meditációra, hogy igazán relaxáltan tudd beleengedni magad az elme fecsegése nélkül.

Majd a meditáció segít a legmélyebb, legrejtettebb érzések és érzelmek feltárásában, amit mélyen elnyomott magában az édesanyjával az ember. Átvett minták, meg nem bocsátott dolgok és sok más témakört érint a meditáció. És, ami a legfontosabb segít elvinni abba az állapotba, hogy a megbékélés megtörténik (ha valakinek ez nehezebben megy érdemes lehet többször ismételni a meditációt, amíg azt nem érzed, hogy rendeződött benned a kapcsolatotok).

Fontos! A meditációt meg lehet csinálni nevelőanyával való kapcsolat oldására, nagymamával és a gyermekkorban kardinálisan meghatározó nőkkel.

A letölthető csomag tartalma: ANYÁVAL VALÓ KAPCSOLAT OLDÁSA

1. Anyával való kapcsolat oldása előadás 1. (mp3, 56:43)
2. Chakra Dhyana gyakorlat magyarázattal (mp3, 40:46)
3. Anyával való kapcsolat oldása meditáció (mp3, 44:11)
BÓNUSZ:
4. Anyával való kapcsolat oldása előadás 2. (mp3, 40:13)
5. Chakra dhyana gyakrolat leírása (.docx 2 oldal)
6. Chakra Dhyana – magyarázat nélkül (mp3, 45:35)

A meditáció előtt megcsinálhatod a Chakra Dhyana nevű gyakorlatot, mely segít felkészülni energetikailag a meditációra és elcsendesíteni az elméd.

A hanganyagokra vonatkozó jogi szabályozások:
– a hanganyagok 3. félnek nem küldhetőek tovább,
– nyilvános sugárzásuk nem megengedett,
– saját programokon való felhasználásuk jogszabályt sért,
– nem oszthatóak meg nyilvánosan az interneten.
A megrendeléssel (átutalás és letöltés) a fenti jogszabályok automatikusan elfogadásra kerülnek, és bármely pont sértése jogi következményekkel jár.

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak. Az Ananda mandalát vagy a Chakra Dhyanát érdemes hetente megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen. A meditációkat pedig, amikor időszerűnek érzed.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.

Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van „valaki” bennünk, aki „veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).

Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.