!új! Jön a pénz - Pénzteremtés - Vona Kitti

!új! Jön a pénz – Pénzteremtés

7 000 Ft

33 készleten

Kategória:

Leírás

„Jön a pénz” – Hogyan teremtsünk pénzt?
Út a pénzügyi függetlenséghez és szabadsághoz!

Az egyik kedvenc témám, ami nem más, mint a nagybetűs PÉNZ!  Hiszen a pénz tanító, a pénz energia, a pénz a tudatunk produktuma és az Univerzum célja, hogy minden ember bőségben éljen!

Az embereknek rengeteg hitrendszere, hiedelemrendszere, ítélete, van a pénzzel kapcsolatban és rengeteg dolgot vetít rá. Felnagyítjuk, jelentéktelenné tesszük, elutasítjuk, utáljuk, szeretjük, megvetjük, akarjuk, ragaszkodunk hozzá, szenvedéllyel vágyunk rá… és még sorolhatnám untalan. Ami tény, hogy rengeteg mindent mozgat meg az emberekben és mindenkinek van róla nézőpontja…

Neked milyen nézőpontjaid vannak a pénzről?
Hogyan viszonyulsz te hozzá?
Hogyan tudod mindezeket elengedni?
Teremteni annyit, amennyit te szeretnél?
Hogyan működik neked a pénz?

A program során megosztom a személyes tapasztalataimat, tanításokat adok át a pénzzel és törvényszerűségeivel kapcsolatban, valamint lesznek gyakorlatok és természetesen az elmaradhatatlan vezetett meditáció (belső utazás), mely segít az oldási folyamatban, hogy minden, ami távol tart a pénztől az „kiálljon” az utadból.

A letölthető csomag tartalma

1. Jön a pénz – Előadás (mp3, 77:35)
2. Chakra Dhyana gyakorlat magyarázattal (mp3, 40:46)
3. Jön a pénz – Meditáció 1. (mp3, 39:15)

BÓNUSZ:
4. Jön a pénz – Meditáció 2. (mp3, 36:07)
5. Chakra dhyana gyakrolat leírása (.docx 2 oldal)
6. Chakra Dhyana – magyarázat nélkül (mp3, 45:35)

A Jön a pénz – Meditáció és a Jön a pénz Meditáció 2 két külön időpontban rögzített meditáció, tematikájában hasonló szövegében lehetnek eltérések. Így mindenki megtalálhatja a kedvenc meditációját.

(A meditációkat 2018-ban rögzítettem, élő felvétel az alkalomról. 1-2 apróbb zaj hallható benne, ami nem zavaró a meditáció során, de kérlek ennek a tudatában vedd meg ezt a csomagot, hogy ez nem stúdió felvétel. Tökéletes a hang természetesen benne ettől függetlenül.)

A meditáció előtt megcsinálhatod a Chakra Dhyana nevű gyakorlatot, mely segít felkészülni energetikailag a meditációra és elcsendesíteni az elméd.

A hanganyagokra vonatkozó jogi szabályozások:
– a hanganyagok 3. félnek nem küldhetőek tovább,
– nyilvános sugárzásuk nem megengedett,
– saját programokon való felhasználásuk jogszabályt sért,
– nem oszthatóak meg nyilvánosan az interneten.
A megrendeléssel (átutalás és letöltés) a fenti jogszabályok automatikusan elfogadásra kerülnek, és bármely pont sértése jogi következményekkel jár.

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak. A Chakra Dhyanát érdemes hetente megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen. A meditációt pedig, amikor időszerűnek érzed.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.

Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van „valaki” bennünk, aki „veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).

Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.