Női teremtő erő- és méhgyógyítás - Vona Kitti

Női teremtő erő- és méhgyógyítás

5 000 Ft

73 készleten

Kategória:

Leírás

A nők egy nagyon különleges és más minőségű teremtő erővel születtek, amihez nem kapcsolódnak, és amit nem ismernek és nem is fordítanak előnyükre. Megtanulunk teremtési módszereket és útvonalakat, de vajon ismerjük-e a számunkra legkönnyebb velünk született teremtést? A női teremtéshez szorosan kapcsolódik a méhünk témaköre is. A női méh egy fantasztikus energetikai szerv valójában.

Az előadás során mesélek a női teremtés különlegességeiről, annak tudatos fejlesztéséről és felébresztéséről, megéléséről. A női és férfi teremtés különbségeiről és a két nem közötti teremtés együttműködés lehetőségeiről. Ha bármi van, amit szeretnél megteremteni és szeretnéd a számodra legkönnyebb módon teremteni akkor ez az anyag mindenképp neked szól!

A meditáció előtt megcsinálhatod a chakra dhyana nevű energetikai mantra gyakorlatot, ami segít felkészülni a vezetett meditációra, hogy igazán relaxáltan tudd beleengedni magad az elme fecsegése nélkül.

A meditációban pedig dolgozunk a női teremtő erőd kinyitásán és megélésén. Oldjuk azokat a múltbeli dolgokat, amik lezárhatták a hozzáférésed a teremtő energiáidhoz. Gyógyítjuk a meditációban a méhed. A meditáció tökéletes, hogy a veled született női teremtő erődként létezz!

A letölthető csomag tartalma

1. A női teremtő erő előadás (mp3, 68:52)
2. Chakra Dhyana gyakorlat magyarázattal (mp3, 40:46)
3. A női teremtő erő meditáció (mp3, 33:27)
BÓNUSZ:
4. Méhgyógyítás (mp3, 5:51)
5. Chakra dhyana gyakrolat leírása (.docx 2 oldal)
6. Chakra Dhyana – magyarázat nélkül (mp3, 45:35)

A meditáció előtt megcsinálhatod a Chakra Dhyana nevű gyakorlatot, mely segít felkészülni energetikailag a meditációra és elcsendesíteni az elméd.

A hanganyagokra vonatkozó jogi szabályozások:
– a hanganyagok 3. félnek nem küldhetőek tovább,
– nyilvános sugárzásuk nem megengedett,
– saját programokon való felhasználásuk jogszabályt sért,
– nem oszthatóak meg nyilvánosan az interneten.
A megrendeléssel (átutalás és letöltés) a fenti jogszabályok automatikusan elfogadásra kerülnek, és bármely pont sértése jogi következményekkel jár.

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak. Az Ananda mandalát vagy a Chakra Dhyanát érdemes hetente megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen. A meditációkat pedig, amikor időszerűnek érzed.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.

Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van “valaki” bennünk, aki “veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).

Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.