A bennem élő 4 nő - Vona Kitti

A bennem élő 4 nő

5 000 Ft

82 készleten

Kategória:

Leírás

Az élet maga a változás, ahogy szoktuk mondani.

Egy nő nem csak a női életszakaszok között van változásban, de maga a változás is. Egy olyan esszenciája és minősége ez a nőiségnek, mellyel, ha harmóniába kerül az ember és elsajátítja akkor egészen könnyedén veheti az élet változásait és ő maga is az élet változásának generálója önmaga és a családja életében.

Azonban mivel a biztonság is alapvető szükséglete az embernek így gyakran alakul ki belső konfliktus az emberben a változástól való félelem által. Fél az ember az ismeretlentől. Lehetnek belső kétségek és önértékelésbeli gondok, amik megállítják az embert.

Ha a női életszakaszok közötti váltópontokat nézzük akkor múltbeli traumák, fogadalmak állhatnak útjába, hogy a
leányból nő válhasson
a nőből édesanya,
az édesanyából pedig egy ismét önkiteljesítő, bölcsességét, átadó és megélő nő.

A változásban mindig benne van a kezdet és a vég is. Amit akadályozhat a ragaszkodás.

Ezeken a témákon fogunk dolgozni ezen az estén, hogy a változást minden nő könnyedén tudja megélni és áramoljon az élettel.

A meditáció előtt megcsinálhatod a chakra dhyana nevű energetikai mantra gyakorlatot, ami segít felkészülni a vezetett meditációra, hogy igazán relaxáltan tudd beleengedni magad az elme fecsegése nélkül.

A letölthető csomag tartalma

1. A bennem élő 4 nő előadás (mp3, 64:42)
2. Chakra Dhyana gyakorlat magyarázattal (mp3, 40:46)
3. A bennem élő 4 nő meditáció (mp3, 43:00)
BÓNUSZ:
4. Chakra dhyana gyakrolat leírása (.docx 2 oldal)
5. Chakra Dhyana – magyarázat nélkül (mp3, 45:35)

A meditáció előtt megcsinálhatod a Chakra Dhyana nevű gyakorlatot, mely segít felkészülni energetikailag a meditációra és elcsendesíteni az elméd.

A hanganyagokra vonatkozó jogi szabályozások:
– a hanganyagok 3. félnek nem küldhetőek tovább,
– nyilvános sugárzásuk nem megengedett,
– saját programokon való felhasználásuk jogszabályt sért,
– nem oszthatóak meg nyilvánosan az interneten.
A megrendeléssel (átutalás és letöltés) a fenti jogszabályok automatikusan elfogadásra kerülnek, és bármely pont sértése jogi következményekkel jár.

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak. Az Ananda mandalát vagy a Chakra Dhyanát érdemes hetente megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen. A meditációkat pedig, amikor időszerűnek érzed.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.

Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van “valaki” bennünk, aki “veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).

Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.