Meditáció CD információk - Vona Kitti

Meditáció CD információk

MEDIÁCIÓS CD&MP3

Mi a vezetett meditáció és hogyan történik?

A vezetett meditáció olyan, mint egy képzeletbeli utazás. Ilyenkor a meditáció vezetője szöveg segítségével vezeti a meditálót időn és téren keresztül, hogy megtalálhassa azokat az érzelmi tölteteket, múltbéli sérüléseket, blokkokat, amik a jelenben korlátozzák és akadályozzák az embert. Ezek a történetek, érzelmek már rég a feledés homályába merültek így nincsenek tudatos szinten, de egy vezetett meditáció során ismét megtalálhatja az ember ezeket a mélyen eltemetett dolgokat. Például valaki csak azt érzi, hogy folyamatosan szorong, ha meg kell szólalnia 2-3 vagy több ember előtt, ennek a szorongásnak a jelenre is kiható múltbéli eseménye lehet egy rossz élmény, amikor az iskolában felelt az ember és kinevették. Egy párkapcsolatban visszatérő problémának lehet a gyökere akár a gyerekkorban látott minta. Egy rossz pénzkezelési szokásnak is lehet a gyökere egy gyerekkorban látott minta. Ezek vezetett meditációban feltárhatóak.

Sokszor azért nem mernek belevágni a vezetett meditációba emberek, mert még nem próbálták vagy azt mondják, hogy nekik úgysem sikerülhet. Mindenki érzékelése más! A legjobb elvárások nélkül nekifogni egy meditációnak, hiszen van aki képekben látja a múltbéli eseményeket, van aki csak érzéseket érez és van, akinek gondolatok formájában kerülnek a felszínre az emlékei, az őt akadályozó érzelmek. Így mindenképp érdemes kipróbálni!

A vezetett meditációt becsukott szemmel kell csinálni, hiszen ilyenkor befelé figyel az ember. Legjobb fekvő helyzetben, mert fekve van a leginkább ellazulva a fizikai testünk. Érdemes kellemes környezetet is kialakítani a meditáció előtt, azaz gyújtani egy gyertyát és egy füstölőt, besötétíteni a szobát. A meditáció végén még érdemes néhány percig pihenni és amikor jónak érzi az ember akkor meg lehet mozgatni a kezeket és a lábakat és ki lehet nyitni a szemeket.

RENDELHETŐ MEDITÁCIÓK

Bőség meditáció

Párkapcsolati meditáció

Nőiség

Elengedés és megbocsátás

Egészség

Kapcsolat az Istenivel

Önértékelés és önszeretet meditáció

Félelem-oldás meditáció

Mindennapi meditáció

ÁRAK:

CD –  5.000 Ft, MP3 – 5.000 Ft

Min. 3 CD megrendelés esetén a postázás ingyenes belföldön!

AJÁNDÉK: + Vizualizációs 35 perces csakraharmonizálás jár a következő CD-khez:

Csakra meditációk, Bőség, Párkapcsolat, Mindennapi, Félelem-oldás, Önértékelés és Önszeretet

A meditációk átlagosan 30-35 percesek + a végén 10-15 percben folytatódik a relaxációs zene.

MEGRENDELÉS MENETE:

Töltsd ki a lenti megrendelőlapot azoknak a meditációknak a listájával, amiket szeretnél megrendelni.

SZEMÉLYES MEDITÁCIÓS PROGRAMOKRÓL ÉRDEKLŐDNI E-MAILBEN! (Meditációk helyszíne: Budapest, Kálvin térnél)

Megbeszélés szerint kérhető mp3 formátumban több meditáció is 1 db CD-n vagy DVD-n, ha valakinek postázva jó csak.

Bármilyen kérdésre nagyon szívesen válaszolok.

MEGRENDELŐLAP

    Elolvastam az adatvédelmi tájékoztatót

    Adatvédelem